Hopp til hovedinnhold

Tid for å søke

Planlegger din forening et fint prosjekt med aktiviteter for funksjonshemmede barn? Da er tiden inne for å søke om tilskudd fra Prinsesse Märtha Louises Fond.

05.07.2016

Prinsesse Märtha Louises Fond gir tilskudd til tiltak til glede for barn og unge under 16 år med funksjonshemming. Det er særlig prosjekter som stimulerer til egenaktivitet hos barna som blir prioritert når tildelingene blir bestemt.

Hvem kan søke - og til hva?

  • Organisasjoner og institusjoner kan søke. Det gis normalt ikke bidrag til enkeltpersoner.
  • Det gis bidrag til aktiviteter vil glede barna direkte - ikke til driftsutgifter.
  • Det blir lagt vekt på at tiltakene som støttes skal gå til aktiviteter for barna.
  • Arrangementene det søkes om støtte til må finne sted etter 22. september 2016.

Ta gjerne en titt på videoen til høyre, der Prinsessen selv forteller om hva slags aktiviteter fondet er til støtte for.

Hvordan søker du?

Søknaden leverer du helst elektronisk via pekeren nederst til høyre.

Når skjemaet er fylt ut og du trykker "Send inn skjema", får du opp en kvittering med informasjonen du har fylt inn og som du kan skrive ut til eget arkiv.

Søknadsfristen er 1. august.

Facebook

Prinsessens fond har sin egen side på Facebook. Vi oppfordrer alle som mottar midler til å legge bilder og innlegg om hva de bruker pengene til der. På den måten kan vi dele gode ideer til aktiviteter og tiltak med hverandre.

Dersom du ikke ønsker å poste på Facebook selv, kan du sende bilder og tekst til oss på e-post: [email protected]

Papirsøknad

Det er ikke mulig å sende vedlegg med det elektroniske skjemaet. Hvis du mener det er nødvendig å legge ved en brosjyre eller liknende, må den sendes med vanlig post. Legg da ved en utskrift av den elektroniske søknaden, sånn at det er klart hvilken søknad vedlegget tilhører.

Om du foretrekker å fylle ut søknaden for hånd, kan du få et skjema tilsendt ved å ta kontakt med Det kongelige hoff, eller du kan følge peker til høyre til fondets side, der du kan skrive ut et skjema i PDF.

 

Tildelingen av midler skjer på Prinsesse Märtha Louises fødselsdag, 22. september. Samlet årlig tildeling ligger normalt på ca. 500.000 kroner.

 


Denne nyhetssaken ble publisert første gang i juni 2015, og hentet fram igjen da det nærmet seg ny søknadsfrist i 2016.

Prinsesse Märtha Louise forteller om fondet - hvem det er til for og hva arbeidet med fondet og samværet med funksjonshemmede har betydd for henne (Foto: Christian Lagaard, Det kongelige hoff)
Fakta

Fondet på Facebook

Prinsesse Märtha Louises Fond har sin egen side på Facebook, etablert i anledning fondets 40-årsjubileum.

Her kan alle som får støtte dele innlegg og bilder fra aktivitetene med fondet og hverandre.

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook