Hopp til hovedinnhold

Kronprinsparet på NHOs årskonferanse

En av landets viktigste konferanser pågår i Oslo i dag: Det er duket for NHOs årskonferanse. "Verdien av arbeid" er det overordnede temaet denne gangen.

09.01.2018

Temaet for årets konferanse er blant annet hvilken verdi arbeid har for samfunnet, bedrifter og enkeltmennesker i dag og i fremtiden. Hvordan vi best legger til rette for at det skapes verdier i norske bedrifter, hva som må til for at bedriftene våre kan utvikles og vokse og hvilke jobber vi vil ha i fremtiden.

- Hvert år velger vi et tema for NHOs årskonferanse som vi mener er spesielt viktig og relevant. Denne gangen har vi valgt temaet "verdien av arbeid", sier NHOs administrerende direktør Kristin Skogen Lund på NHOs hjemmesider.

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon deltar fra morgenen av og Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen er med etter lunsj.

Verdien av arbeid

NHOs president, Arvid Moss, innledet dagens første sesjon og med et innlegg om årets hovedtema: "Verdien av arbeid". Han stilte spørsmål om hva vi skal leve av i framtiden, og trakk særlig fram naturressurser og havbruk, teknologisk utvikling og høyt kompetente ansatte. NHO-presidenten så en grønn utvikling framover mot 2050, der vi gradvis kommer nærmere nullutslippssamfunnet.

NHO-president Arvid Moss taler under NHOs årskonferanse 2018. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix


Statsminister Erna Solberg delte også sine perspektiver på hva Norge skal leve av i framtiden på starten av dagen.


Statsminister Erna Solberg taler under NHOs årskonferanse 2018. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Flere dyktige utenlandske foredragsholdere deltar også, blant annet Anne McElvoy, seniorredaktør i The Economist .

Årsmiddag

Senere i kveld deltar Kronprinsen og Kronprinsessen også på NHOs tradisjonsrike årsmiddag i Oslo Spektrum.

 

 

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook