Hopp til hovedinnhold

Åpnet Startup Campus i Oslo

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen var til stede under åpningen av Startup Campus, en møteplass for gründere som ønsker å lære mer om entreprenørskap og forretningsutvikling. 

30.10.2019

Kronprinsen ble ønsket velkommen til de nye lokalene av gründerne bak Startup Norway og Startup Campus, Maja Adriaensen og Knut Wien og daglig leder Solveig Indregård. 

Startup Campus skal være et sted hvor oppstartsbedrifter kan arbeide og treffe andre gründere, samt en utviklings- og læringsarena for entreprenørskap. Her skal det arrangeres kurs og skapes møteplasser for gründere i forskjellige faser.

Kronprinsen "plantet" Startup Campus sitt flagg og erklærte med det huset for åpnet. Foto: Sara Svanemyr/Det kongelige hoff.

Startup Campus er en del av Startup Norway, en organisasjon med kompetanseprogrammer for å bygge et miljø rundt gründere og oppstatsbedrifter i Norge. Kronprinsen er opptatt av norske gründere, såkalte start-ups, og unge aktører som skaper nye virksomheter.

Delte erfaringer

Kronprinsen fikk en omvisning i de nye lokalene og møtte tre av oppstartsbedriftene som er tilknyttet Startup Campus. Gründerne bak Opt-E, Unite Living og Hubro Education orienterte om sine forretningsideer og hvordan de jobber og deler erfaringer gjennom Startup Campus. 

Besøket ble avsluttet med en offisiell åpning av Startup Campus. Kronprinsen "plantet" et flagg og erklærte med det huset for offisielt åpnet. 

 

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook