Hopp til hovedinnhold

Besøkte NHO

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon besøkte i dag Næringslivets Hovedorganisasjon på Majorstua i Oslo. Under besøket stod blant annet utsikter for norsk økonomi, digitalisering og kunstig intelligens på dagsorden.

02.04.2024

Næringslivets Hovedorganisasjon er Norges største organisasjon for arbeidsgivere.

Besøket til NHO skjer i forkant av Kronprins Haakons offisielle reise til vestkysten av USA 15. til 18. april. Temaene som blir viktige under besøket til San Francisco og Seattle, var sentrale under dagens møte på Næringslivets Hus.

Sjefsøkonom Øystein Dørum, administrerende direktør Ole Erik Almlid og Kristin Hansen, direktør for NHOs internasjonale avdeling, i møte med Kronprinsregenten i forkant av Kronprins Haakons besøk til vestkysten av USA. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Administrerende direktør i NHO, Ole Erik Almlid, ønsket Kronprinsregenten velkommen og innledet om viktigheten av internasjonal handel og samarbeid i en historisk urolig og uforutsigbar tid. Sjefsøkonom Øystein Dørum i NHO bidro med ferske analyser om tilstanden i norsk økonomi og prognoser for resten av 2024.

Viktige tema under samtalene var digitalisering og kunstig intelligens, og hvilke muligheter og utfordringer dette gir næringslivet. NHO-direktør Ole Erik Almlid snakket også om behovet for økt kraft- og nettilgang og NHOs arbeid med dette. Til stede under møtet var også Kristin Hansen, direktør for NHOs internasjonale avdeling, og stabssjef Helene Holtet i NHO.

Administrerende direktør i NHO, Ole Erik Almlid, ønsker Kronprins Haakon velkommen utenfor Næringslivets Hovedorganisasjon på Majorstua i Oslo. Foto: Liv Anette Luane, Det kongelige hoff

 

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook