Hopp til hovedinnhold

Hoppet i fallskjerm

I dag hoppet Prinsesse Märtha Louise i fallskjerm. Prinsessens tandemhopp var et ledd i Idrettsforbundets kampanje for å rekruttere flere funksjonshemmede til idretten.

04.05.2011

Sammen med Cato Zahl Pedersen, Steinar Andreassen Jensen og Per Christian Brunsvik hoppet Prinsessen ut fra ca 3800 meters høyde, alle fire med hver sin tandeminstruktør.
 

Arrangementet var i regi av Norges Idrettsforbund og Tønsberg fallskjermklubb, og et ledd i rekrutteringskampanjen "Norge på langs".
 

Norge på langs

1. Påskedag gikk startskuddet for kampanjen ”Norge på langs” hvor to funksjonshemmede utøvere, Steinar Andreassen Jensen og Per Christian Brunsvik, skal håndsykle fra Lindesnes til Nordkapp. Målet er å rekruttere 500 nye funksjonshemmede utøvere til idretten i løpet av 2011.
 

Underveis er det lagt opp til en rekke arrangementer for å la funksjonshemmede prøve ut ulike idretter og aktivitetshjelpemidler, men også for å heve kunnskapen om fysisk aktivitet for funksjonshemmede.
 

Tandemhopp i Tønsberg

Onsdag 4. mai var Steinar Andreassen Jensen og Per Christian Brunsvik kommet til Tønsberg og Jarlsberg flyplass, hvor blant annet fallskjermhopping stod på programmet.

 

Prinsesse Märtha Louise hopper i fallskjerm i regi av Norges idrettsforbunds kampanje ”Rekruttering Norge på langs” (Foto: Tønsberg fallskjermklubb / Scanpix)

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook