Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandra utfører offisielle oppgaver for Kongehuset. Nyhetssaker og utdrag av Prinsessens offisielle program er tilgjengelig herfra.

Skifest og historisk femmil i Holmenkollen

Hans Majestet Kong Harald og Prinsesse Astrid, fru Ferner fikk oppleve norsk seier både på femmil og i kombinert for kvinner og menn. Søndag var det klart for tidenes første femmil for kvinner i verdenscupen.

12.03.2023
Les mer

Julegudstjeneste i Holmenkollen

Deres Majesteter Kongen og Dronningen, Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen, Kronprinsessen og, Prinsesse Ingrid Alexandra var i dag til stede ved den tradisjonelle 1. juledagsgudstjenesten i Holmenkollen kapell i Oslo.

25.12.2022
Les mer

Besøkte barn som tilbringer julen på sykehus

Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen, Kronprinsessen og Prinsesse Ingrid Alexandra besøkte Barne- og ungdomsklinikken på Rikshospitalet julaften formiddag.

24.12.2022
Les mer

Prinsesse Ingrid Alexandra på besøk til Forsvaret

Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Ingrid Alexandra besøkte i dag Hærens Brigade Nord på Setermoen i Indre Troms. Tirsdag 20. oktober besøkte Prinsessen også Sjøforsvaret med utgangspunkt i Sjøforsvarets hoved- og logistikkbase i Nord-Norge.

25.10.2022
Les mer

Prinsessen: – Sammen skaper vi det Norge vi er så glad i

Rundt 200 gjester er samlet på Slottet i kveld for å feire Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag. Prinsessen brukte sin tale til å snakke om det fine med å vokse opp i Norge og at alle har en plass i dette samfunnet.

17.06.2022
Les mer

Gruppebilder før gallamiddagen

Familie og kongelige fra hele Europa er samlet på Slottet for å feire Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag. I forkant av middagen ble det tatt nye bilder.

17.06.2022
Les mer

Nye bilder av Prinsesse Ingrid Alexandra

I anledning myndighetsdagen er det tatt nye bilder av Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandra.

17.06.2022
Les mer

Bærer tippoldemors diadem

Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandra bærer et diadem som har gått i arv fra Prinsesse Ingeborg av Sverige, under gallamiddagen i anledning Prinsessens 18-årsdag. Prinsesse Ingeborg er Hans Majestet Kongens mormor og dermed Prinsesse Ingrid Alexandras tippoldemor.

17.06.2022
Les mer

Feiret Prinsessens myndighetsdag

I kveld inviterte regjeringen til festmiddag med kulturelle innslag på Deichman Bjørvika. – Tusen takk for denne fantastiske feiringen, sa Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandra som delte opplevelsen med unge fra hele landet.

16.06.2022
Les mer

Vennskapskamp på Skaugum

Etter en jevn og spennende kamp måtte Skaugum United til slutt seg slått av Vivil IL under årets vennskapskamp i løkkefotball på Skaugum i går kveld. 

14.06.2022
Les mer

Offisielt program